Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Partija Katram un katrai maina nosaukumu uz Platforma 21

Svētdien notikušajā kongresā nolemts, ka partijas Katram un katrai nosaukums turpmāk būs Platforma 21, aģentūrai LETA sacīja partijas valdes locekle Karīna Sprūde.

Par partijas jauno priekšsēdētāju kongresā ievēlēts Raimonds Lazdiņš.

Savukārt partijas valdē ievēlēti Agris Freifalts, Jānis Ronis, Solvita Zvidriņa, Katrīna Killa, Aivars Strakšas, Jānis Zalte, Jurijs Misjuks un Sprūde.

Sprūde skaidroja, ka skaitlis 21 partijas nosaukumā nozīmē 21.gadsimtu. Partija būs vieta, kas apvienos cilvēkus ar jaunām idejām par valsts attīstību. 

Tāpat Sprūde atzina, ka pēc zaudējuma Saeimas vēlēšanās partija ir analizējusi savas kļūdas, veikusi mājasdarbus, tāpēc tagad notikušo nosaukuma maiņu varot dēvēt par partijas restartu. Sprūde uzsvēra, ka partijā tiek gaidīti jauni cilvēki.

Kā iepriekš norādīja partijā, ņemot vērā situāciju, ka partijas "Katram un katrai" izveidotājs un bijušais līderis Aldis Gobzems ir pametis partiju, politiku un valsti, partijas neiekļūšanu 14.Saeimā, kā arī to, ka Latvijas politikā esot nepieciešamas pārmaiņas, partija aicina politikā iesaistīties gados jaunus cilvēkus.

"Vienīgais veids, kā Latvija var pārtraukt lejupslīdi, ir iesaistīt politikā cilvēkus, kuriem šobrīd ir nedaudz vairāk par divdesmit vai trīsdesmit gadiem - jauniešus, kuriem vecās varas partijas nav devušas iespēju piedalīties politikas procesos, kuri nav gaidīti rūdīto politiķu rindās, jo veco partiju vadībā esošie politiķi nevēlas sev izaudzināt konkurentus," norāda partija.

Partijas "Katram un katrai" valde pauž, ka par savu pienākumu uzskata profesionāla un pārdomāta pārejas posma nodrošināšanu no līdzšinējās partijas saturiskā un organizatoriskā veidola uz jaunu profesionāļu veidotu saturiski jaunu organizāciju.

"Katram un katrai" partijas mērķis ir uz ilgtspējīgu attīstību vērsta, centriska un moderni nacionāla politika, kuru veidos izglītoti, gados jauni profesionāļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas