Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Radio: par Valsts policijas priekšnieku varētu kļūt Ints Ķuzis

Kā visticamākā kandidatūra Valsts policijas priekšnieka amatam pēc tam, kad to atstās Valdis Voins, tiek minēts Rīgas reģiona policijas priekšnieks Ints Ķuzis, trešdien vēsta Latvijas Radio (LR). Viņš pats gan komentārus šajā jautājumā sniegt nevēlas.

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) paredz, ka izmaiņas Valsts policijas vadībā varētu notikt tuvāko nedēļu laikā, kad Saeima lems par Ostas policijas izveidi. LR atgādina, ka iepriekš presē izskanēja informācija, ka atalgojums jaunajā veidojumā būšot lielāks nekā Valsts policijā.

Ministre, pēc radio vēstītā, ir runājusi ar V.Voinu un viņa vietnieku Andri Dzeni, un abi atzinuši, ka pieļauj domu pensionēties, lai, visticamāk, iegūtu labi atmaksātus darbus Ostas policijā, vēstīja LR un piebilda, ka izmaiņas policijas vadībā varētu notikt marta sākumā.

Pēc L.Mūrnieces teiktā, brīdī, kad būs skaidrs, ka likums par Ostas policiju stājas spēkā, abiem ģenerāļiem publiski būs jāsaka, ka viņi ir tiešām gatavi pamest savus amatus. Savukārt viņa tad būšot gatava nosaukt to cilvēku vārdus, kas nāks viņu vietā. Ministre par abu ģenerāļu ieceri uzzinājusi krietni novēloti un bijusi nepatīkami pārsteigta. "Plānoju savas sistēmas nākotni bez šiem cilvēkiem," radio teica ministre.

Vaicāta par I.Ķuzi, viņa atzinusi, ka redz viņu kā vienu no iespējamajiem kandidātiem. "Par laimi, Ķuža kungam nav pienācis pensijas vecums," teica ministre.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas