Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisiju turpmāk vadīs Dana Reizniece-Ozola

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisiju turpmāk vadīs Dana Reizniece-Ozola (ZZS), otrdien nolēma komisijas deputāti, portālu Diena.lv informēja Saeimas Preses dienests.

Līdzšinējā komisijas priekšsēdētāja Ina Druviete (Vienotība) nolika deputāta mandātu uz izglītības un zinātnes ministra amata pienākumu pildīšanas laiku. Viņa aģentūrai LETA pastāstījusi, ka tuvākajā laikā nāks klajā ar plašāku skaidrojumu par darbības plāniem komisijas priekšsēdētājas amatā. Pašlaik viņa ir iepazinusies ar komisijas skatīšanā jau esošajiem likumprojektiem, un politiķe norāda, ka komisijai tagad būs jāstrādā ar Saeimā iesniegtajām Izglītības attīstības pamatnostādnēm 2014.-2020.gadam.

Tuvākajā laikā uz komisijas sēdi tiks aicināta ierasties izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete (Vienotība) un kultūras ministre Dace Melbārde, piebilda komisijas priekšsēdētāja.

Reizniece-Ozola 11.Saeimā ievēlēta no ZZS vēlēšanu saraksta Kurzemes vēlēšanu apgabalā. Viņa bija ievēlēta arī 10.Saeimā. 

Deputāte strādā arī Saeimas Eiropas lietu komisijā, Nacionālā attīstības plāna izstrādes un ieviešanas uzraudzības apakškomisijā un Inovāciju un zinātnes apakškomisijā, kā arī vairākās deputātu grupās sadarbībai ar citu valstu parlamentiem.

Savukārt komisijas sekretāra amatā ievēlēts Guntars Bilsēns (Reformu partija).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas