Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Šķēle slavē Kreitusu kā savas valdības finanšu ministru

Tautas partijas līderis Andris Šķēle atceras Aivaru Kreitusu kā savas pirmās valdības finanšu ministru 90.gadu vidū, kad grūtos ekonomiskos apstākļos bija jāsagatavo sabalansēts valsts budžets. Viņš pat esot sarūpējis A.Kreitusam atzinības rakstu.

Tā A.Kreitusa negaidīto iekļaušanu apvienības Par labu Latviju! kandidātu sarakstā pamatoja A.Šķēle, kurš informēja, ka A.Kreitusu ieteikusi uzņēmēju kustība — konkrēti Guntis Rāvis.

Arī LPP/LC priekšsēdim Aināram Šleseram šķiet, ka, kādu laiciņu pasēdējis uz rezervistu soliņa, A.Kreituss varētu dot lielāku pienesumu, ejot aktīvā politikā. Apvienības vadītājs Guntis Ulmanis teica, ka vēlēšanu komandas uzdevums ir atjaunot Saeimas prestižu. Uz vaicāto, kā A.Kreituss varētu atjaunot parlamenta reputāciju, G.Ulmanis atbildēja, ka viņš nezinot, ko A.Kreituss būtu sliktu izdarījis.

Uz žurnālistu vaicāto, vai viņš, iespējams, nav saistīts ar tā dēvēto Aivara Lemberga stipendiātu sarakstu, G.Ulmanis atzina, ka viņam par to nekas neesot zināms. Savukārt A.Šķēle, norādot, ka jautājumi ir izteikti par vairāk nekā desmit gadus senām lietām, teica: «Ļauni cilvēki mēģina atcerēties sliktas lietas no pagātnes, bet labi cilvēki dzīvo ar gaišām domām.» A.Šķēle preses konferencē centās būt sirsnīgs, smaidīja un jokojot atbildēja uz jautājumiem, pretēji savam vēl nesen skarbajam politiķa tēlam. Tas radīja iespaidu, ka arī viņu ir sasnieguši apvienības sabiedrisko attiecību speciālistu padomi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas