Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 21. jūnijs
Monvīds, Egita, Emīls

TB/LNNK un "Visu Latvijai" apvienības vadītāja amatam virza Robertu Zīli

_Tēvzemiešu _un _Visu Latvijai _apvienības nosaukums būs Nacionālā apvienība „Visu Latvijai” – „Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”. Paredzēts, ka jaunās apvienības valdes priekšsēdētājs būs TB/LNNK valdes priekšsēdētājs Roberts Zīle, savukārt valdi veidos četri pārstāvji no katras partijas. 

Jaunās organizācijas dibināšanas kongress sasaukts 4. jūlijā Rīgas Latviešu biedrības namā. Statūtu projektā teikts, ka tās galvenais politiskais mērķis ir „nacionālas, demokrātiskas, tiesiskas un ekonomiski plaukstošas Latvijas valsts droša nākotne Eiropas valstu saimē kā garants latviešu nācijas pastāvēšanai, attīstībai, latvisko vērtību sistēmas un tikumības uzturēšanai un izkopšanai, kā arī okupācijas un kolonizācijas seku likvidēšana”.  

„Mūsu apvienība pirms 10. Saeimas vēlēšanām nāks ar pārliecinošu piedāvājumu tiem vēlētājiem, kas nav zaudējuši uzticību latviskas un sociāli taisnīgas valsts ideālam, un kurus ir nogurdinājusi lielo partiju bezkompromisu cīņa par varu un ietekmi. Turklāt mūs piedāvājums ietvers šobrīd vēlētājiem, iespējams, būtiskāko mērķi – idejas Latvijas izejai no ekonomiskās krīzes, taisnīgākas nodokļu sistēmas izveidei un uzņēmējdarbības attīstībai,” uzsver TB/LNNK valdes priekšsēdētājs Roberts Zīle.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas