Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

TP uzskata, ka Valsts kanceleja ir likvidējama

Tautas partija (TP) uzskata, ka Valsts kanceleja ir jālikvidē un visas funkcijas, kas nav saistītas ar Ministru prezidenta ikdienas darbības nodrošināšanu, ir jānodod citām ministrijām. Savukārt valdības vadītāja ikdienas darbības nodrošināšanai un valdības sēžu organizēšanai būtu jāstiprina ministru prezidenta birojs, par savu pozīciju informēja TP.

Partija savu viedokli pamato ar dažādiem līdz šim publiski izskanējušiem faktiem, kas, pēc šīs opozīcijas partijas pārstāvju domām, parāda premjera nespēju ieviest kārtību Valsts kancelejas darbībā. Kā piemēru TP savā paziņojumā min to, ka atsevišķi Valsts kancelejas darbinieki savā pamatdarbā nav bijuši līdz pat trim mēnešiem, jo piepelnījušies citur.

"Fakts, ka šāda situācija ir iespējama, vēlreiz apliecina, ka Valsts kancelejas administratīvais aparāts ir "uzpūsts"," secina TP.

TP arī norāda, ka liela daļa Valsts kancelejas funkciju dublējas ar Tieslietu ministrijas funkcijām, un atgādina, ka arī ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) jau pagājušā gada vasarā ir norādījis, ka Valsts kanceleja vairs nav nepieciešama. Partija aicina Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (JL) likvidēt Valsts kanceleju, rosinot atbilstošas izmaiņas Valsts pārvaldes iekārtas likumā, un darīt to nekavējoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas