Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 21. jūnijs
Monvīds, Egita, Emīls

Visu Latvijai sāk darbu pie grozījumiem par tautas vēlētu prezidentu

Partija Visu Latvijai! uzskata, ka prezidentālas valsts virziens pašlaik ir vienīgā iespēja, kā pārvarēt "kolektīvās bezatbildības haosu politikā", tāpēc partija izveidojusi ekspertu grupu. Tā izstrādā Satversmes grozījumu projektu, kas paredzēs tautas vēlētu prezidentu ar būtiski paplašinātām pilnvarām un pienākumiem. Projektu paredzēts sagatavot līdz valsts svētkiem - 18. novembrim.

Partijas līderis Raivis Dzintars ekspertu vārdus atklāt nevēlējās. Esam kopīgi vienojušies, ka vārdus nepublicējam, jo tie nav partijas biedri, viņš sacīja Diena.lv. Tas tāpēc, ka nav vienošanās, kādam būtu jābūt “galaproduktam” – prezidentālai valstij, pusprezidentālai valstij, kādas pilnvaras jādod prezidentam. Šobrīd viedokļi atšķiras un notiekot diskusija. Lai nav tā, ka nosaucam uzvārdu, bet beigās viņš nevēlas zem produkta parakstīties, sacīja Visu Latvijai vadītājs.

Eksperti grupā mainoties, grupā strādājot mazāk par desmit cilvēkiem. Ir pārstāvji no akadēmiskajām aprindām, kā arī studenti, kas tikko beiguši mācības.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas