Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ameriks: Septembrī remonti varētu turpināties četrās Rīgas centra ielās

Septembrī ielu seguma remontdarbi varētu nebūt pabeigti četrās Rīgas centra ielas - Stabu, Dzirnavu, Elizabetes un daļēji Brīvības, pirmdienas rītā LTV raidījumā Rīta panorāma atzina vicemērs Andris Ameriks (Gods kalpot Rīgai).

Aizkavēšanas notikusi, jo notiek lieli cauruļu remonti - gan Rīgas siltums, gan Rīgas ūdens maina caurules, un, iespējams, ka cauruļu likšana tiks pabeigta tikai rudenī un tādēļ līdz pavasarim tiks iekļauts pagaidu segums. 

Šobrīd Rīgā tiek atjaunotas desmit ielas un, kā Ameriks sacīja, šobrīd darbi ir pusē un septembrī lielākā daļu ielu būs atjaunojas. Šogad remontdarbi notiek tik plaši, jo nākamgad, kad būs Latvijas simtgade, remontdarbi centrā nevarēs ērti notikt. 

Kopumā Ameriks nav apmierināts ar remontdarbiem, taču viņaprāt darbus nepieciešams ātri pabeigt, tāpēc ne visur tas izdodas "pēc visiem normatīvajiem aktiem". Vicemērs norādīja, ka cilvēki visu laiku "grib iet taisni", atbildot uz kritiku, ka cilvēki nevar droši pārvietoties pa ielām, kas tiek remontētas. "Nav ideālas situācijas," norādīja politiķis, skaidrojot, ka Rīgas šaurās ielas rada neērtības, kur ir grūti remontdarbu laikā nodrošināt drošu un ērtu pārvietošanos. 

Viņš arī piebilda, ka būvnieki jau ir sodīti par normatīvo aktu neievērošanu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas