Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Nākamnedēļ Āgenskalna tirgū atvērs Latvijā pirmo pārtikas pakomātu

Nākamnedēļ piegādes platforma SIA IziPizi Āgenskalna tirgū atvērs Latvijā pirmo pārtikas pakomātu, kas vienlaikus darbosies kā pašapkalpošanās zemnieku produktu veikals un būs nodrošināts ar ēdiena glabāšanai piemērotu termorežīmu, informēja Āgenskalna tirgus projektu vadītāja Darja Trizna.

Pārtikas pakomāta atklāšana paredzēta 18.janvārī plkst.12.

"IziPizi" platformas līdzdibinātājs Rolands Dzenis komentē, ka ar pakomāta starpniecību no jebkuras Latvijas vietas zemniekiem būs iespēja nosūtīt pārtikas paciņu, un cilvēki to saņems piegādē ar kurjeru vai pārtikas pakomātā.

"Tas ir nākamais solis pūļa piegādes platformas infrastruktūras attīstībā, kas jūtami uzlabos lauku labumu apriti un loģistiku starp Rīgu un reģioniem, palīdzot zemnieku un mājražotāju produktiem ērtāk un lētāk nonākt pie pircējiem," norāda Dzenis, piebilstot, ka tuvākajos mēnešos plānots šādus pakomātus izvietot arī citās Latvijas pilsētās.

Paredzēts, ka "IziPizi" punktu tīkls palīdzēs reģionu pārtikas ražotājiem, kam līdz šim ir bijis sarežģīti apmierināt augošo pieprasījumu un nodrošināt piegādi. Pārtikas pakomātā produktu uzglabāšana notiek +6 grādu režīmā, bet sūtījumu apmaiņas punktā sūtījumi glabājas +6 vai -18 grādu režīmos.

Kopumā patlaban piegādes platformā reģistrējušies ap 70 klientu un ap 900 kurjeru.

Jaunā "IziPizi" punkta partneri ir Āgenskalna tirgus un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "IziPizi" reģistrēts 2020.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 10.novembra līdz 2021.gada 31.decembrim, strādāja ar 23 202 eiro apgrozījumu un 2342 eiro zaudējumiem. Kompānija pieder Dzenim (50%), Armandam Magonei-Jaunpetrovičam (32%) un Mārtiņam Kamaram (18%).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas