Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Regates The Tall Ships Races 2013 gājiena laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Sakarā ar regates _The Tall Ships Races 2013 _norisi sestdien, 27.jūlijā, uz gājiena laiku no plkst.12.30 līdz tā beigām tiks veiktas izmaiņas atsevišķu autobusu un trolejbusu kustības maršrutos un grafikos, portālu Diena.lv informēja Rīgas satiksme.

Sakarā ar kustības slēgšanu Raiņa bulvārī posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim no plkst. 12.30 2., 24.autobuss kursēs pa Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 11.autobuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 13. un 30.autobuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri.

Tāpat sakarā ar kustības slēgšanu Raiņa bulvārī posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim no plkst. 12.30 19., 24.trolejbuss kursēs pa Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 3.trolejbuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 12.trolejbuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu un tālāk pa Brīvības ielu. 1.trolejbusa maršruts gājiena laikā būs slēgts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas