Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rīdziniece dodas atpūsties, bet zīdaini ilgstoši atstāj kaimiņienei

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) palīdzējusi bezpalīdzīgā stāvoklī atstātam zīdainim, informēja RPP sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Zemene.

Pirmdien, 11.jūlijā, agri no rīta RPP Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Ķengaragā, kur kāds desmit mēnešus vecs zīdainis bija ilgstoši atstāts pie kaimiņienes.

Ierodoties notikuma vietā, dzīvokļa durvis atvēra sieviete, kura kārtības sargiem pastāstīja, ka sava dzīvokļa istabu izīrējot sievietei ar mazu bērnu. Bērna māte dzīvokļa saimniecei lūgusi, lai pieskata zīdaini, jo pati vēlas doties atpūsties pie draudzenes.

Dzīvokļa saimniece piekritusi, taču sieviete nav atgriezusies norunātajā laikā. Sieviete bērna mātei vairākkārt zvanījusi, taču sieviete uz telefona zvaniem nav atbildējusi.

Dzīvokļa saimniece paskaidrojusi, ka nezinot ko darīt, jo viņai jādodas uz darbu un nav ne viena cilvēka, kas varētu zīdaini pieskatīt. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri apskatīja bērnu un izsniedza izziņu par viņa veselības stāvokli, pēc kā tika pieņemts lēmums bērnu nogādāt drošā vidē, Valsts sociālās aprūpes centrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas