Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Rīgas Centrāltirgus valdes locekļa amatam virza SC deputāti

Rīgas domes koalīcijas padomes sēdē augsti novērtēta Daiņa Liepiņa izvirzīšana par Centrāltirgus valdes priekšsēdētāju, kā arī panākta vienošanās, ka vakantajam valdes locekļa amatam tiks virzīta Rīgas domes deputāte Tatjana Lukina (SC), Diena.lv informēja Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) pārstāve Anna Kononova.

Savukārt izpilddirektora amatu ieņems pašreizējais Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomikas policijas biroja priekšnieks Ivans Roščenkovs. „Rīgas Centrāltirgus vadībai šodien ir jāpanāk situācijas sakārtošana tirgū. Tāpat jaunās vadības uzdevums ir nodrošināt labvēlīgākus apstākļus mazo un vidējo uzņēmumu darbībai tā teritorijā. Nākotnē ir jāpiesaista investīcijas un jāizstrādā  Centrāltirgus attīstības plāns, kas ļautu pilnveidot tirgus infrastruktūru un pakalpojumu klāstu. Tāpat ārkārtīgi svarīga ir Centrāltirgus sociālā funkcija, jo tirgus sniedz iedzīvotājiem iespēju iegādāties preces par pieejamām cenām,” uzsver Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC). „Esmu vienisprātis ar domes priekšsēdētāju par nepieciešamību saglabāt Centrāltirgus sociālo funkciju. Centrāltirgus attīstībai jābūt vērstai uz esošo darba vietu saglabāšanu, vienlaicīgi stimulējot jaunu darba vietu radīšanu. Vēlos uzsvērt, ka jauno projektu dēļ cilvēki Centrāltirgū darbu nezaudēs, tieši otrādi, viņiem būs iespēja strādāt labākos apstākļos,” norāda Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers (LPP/LC).

Jau vēstīts, ka vieta valdē atbrīvojās, kad atlūgumu iesniedza Viktors Puriņš - a/s Rīgas Centrāltirgus valdes loceklis. Savukārt par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju ieceltais Jelgavas domes deputāts Dainis Liepiņš (LPP/LC) plašāk zināms kā savulaik viens no vislabāk atalgotajiem tā sauktā A.Šlesera astoņkāja cilvēkiem. Pēc V.Puriņa aiziešanas valdē bez D.Liepiņa strādā arī Valdis Karnītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas