Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Caune: Tīri cilvēcīgi ir smagi lasīt žurnālistu izdomājumus

Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune, atrodoties Stradiņa slimnīcā, ir iepazinies ar visu to, kas pēdējo nedēļu laikā par viņu un notikumiem novadā rakstīts medijos. "Tīri cilvēcīgi ir smagi visus šos izdomājumus lasīt, bet saviem novada iedzīvotājiem vēlots teikt tikai vienu – mana sirdsapziņa pret jums visiem un paveikto darbu novada labā ir tīra," Z.Caune paudis savā blogā portālā Diena.lv.

"Visas šīs kaislības ap manu personu ir kļuvušas par visiem jau reiz redzētu iestudējumu, nemainot ne sižetu, ne režisorus, ne aktierus," raksta Z.Caune.

"Pēdējo divu gadu laikā novads ir patiešām atkopies, ir redzami izaugsmes asni, par kuriem runāju aicinājumā novadniekiem pirms kāda laika, bet vēl daudz darāmā – tas ir kā dzinulis, kas man jau tuvākajā laikā liek atgriezties darbā un strādāt visu novadnieku labā. Novadam pieder mana sirds un es nevaru pārstāt cīnīties par tā attīstību, Jelgavas novada iedzīvotāju labklājību," blogā norādījis domes priekšsēdētājs.

Viņš arī pateicās visiem, kuri viņu atbalsta. "Un to, ko skaļi un bez pamata tērgā atsevišķi masu mediji, varu vien salīdzināt ar miglu, kas vasaras saulei parādoties, ātri vien pazūd dzestrā rīta vējā…" teikts blogā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē