Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Nords: Gatavojoties Rīgas maratonam, ņemsim vērā notikumus Bostonā

"Notikušais Bostonā ir bezjēdzīgs un nožēlojams vardarbības akts," portālam Diena.lv sacīja _Nordea Rīgas maratona _rīkotāju pārstāvis Aigars Nords. "Protams, ka tas ietekmēs maratonu rīkošanu visā pasaulē, īpaši masveidīgo, kas notiek lielpilsētās. Būs vairāk jādomā par drošību."

"Šis stresa vilnis tagad velsies pāri maratoniem visā pasaulē, tomēr skrējēji ir vienota komūna un tas viņus tik daudz neietekmēs," atzina Nords. "Protams, ka arī mēs, gatavojoties pēc mēneša paredzētajam Nordea Rīgas maratonam, ņemsim vērā Bostonas notikumus un kopā ar policiju strādāsim pie tā, lai maratona dalībnieki būtu drošībā." Nords pagaidām vēl neatklāja, kā izpaudīsies papildu drošības pasākumi Rīgā.

Tikmēr Londonas maratona rīkotāji jau paziņojuši, ka svētdien paredzētais maratons notiks, bet tiks nopietni pārskatīti visi drošības pasākumi. 

Rīgas maratons 19.maijā norisināsies jau 23.reizi, kopš 2007.gada to pazīstam kā Nordea Rīgas maratonu

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka pirmdienas pēcpusdienā Bostonas (ASV) maratona finiša zonā nogranda divi sprādzieni, nogalinot trīs, bet ievainojot vismaz 140 cilvēku. Viens no bojāgājušajiem bija tikai astoņus gadus vecs bērns.  

Bostonas maratons kopš 1897.gada tradicionāli notiek aprīļa trešajā pirmdienā un ir vecākais ikgadējais maratons pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē