Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dienas Žurnālu izdevumi pieejami arī digitālā versijā

Viena no Latvijas vadošajām izdevniecībām Dienas Žurnāli savus lasītājus iepriecina ar jaunām iespējām - tagad žurnāli būs pieejami arī digitālajā vidē, portālu Diena.lv informēja izdevniecībā.

Turpmāk izdevniecības Dienas Žurnāli izdevumus - Citādā  Pasaule,  Dārza  Pasaule,  Dienas Ēdieni,  Ilustrētā Junioriem,  Leģendas,  Sestdiena,  Una  un  Veselība - būs  iespējams lasīt  arī planšetdatorā un viedtālrunī jebkurā pasaules  valstī. Tas  paver  lielisku  iespēju  visiem  ārzemēs dzīvojošajiem  žurnālu  mīļotājiem  lasīt kvalitatīvu presi latviešu valodā vienlaikus ar Latvijā dzīvojošiem lasītājiem.

Katram žurnālam ir radīta īpaša aplikācija, kura bez maksas ir pieejama gan App Store,  gan Google Play Store vietnēs. Aplikācijas ir piemērotas iOS un Android operētājsistēmu lietotājiem.

Žurnālu digitālās versijas lasītājam paver lieliskas iespējas - saņemt jaunāko žurnāla numuru jebkurā pasaules malā, iegādāties gan aktuālos, gan iepriekš iznākušos numurus, par digitālajiem žurnāliem maksāt mazāk un rūpēties par dabu, taupot papīru.

Aplikācijas bez maksas var lejupielādēt Google play Store, ja tev ir ierīce ar Android operētājsistēma - http://ej.uz/gp-zurnali; App Store, ja tev ir ierīce ar iOS operētājsistēmu (Apple) - http://ej.uz/it-zurnali.

Dienas Žurnāli izdod 12  žurnālus - iknedēļas žurnālu Sestdiena, mēneša žurnālus Ilustrētā Zinātne, Ilustrētā Pasaules Vēsture, Ilustrētā Junioriem, Veselība, Playboy, Una, Leģendas, Dārza  Pasaule, Dari  Pats, kā arī reizi divās nedēļās iznākošos žurnālus Dienas Ēdieni un Citādā Pasaule.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas