Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rimi pārtraukta mizotu kartupeļu tirdzniecība

Kartupeļi, kas ilgstoši glabājas noliktavās, pamazām zaudē savas kvalitātes iezīmes, tāpēc Rimi veikalos pagaidām kartupeļu tirgošana mizotā veidā ir pārtraukta, biznesa portālam Nozare.lv pastāstīja SIA Rimi Latvia pārstāve Laura Podskočija.

Nesen sociālā portālā Twitter kāds Rimi veikala klients pauda savu sašutumu par to, ka Rimi veikalos vairs nav nopērkami mizotie kartupeļi. Uz to Rimi sociālajā vietnē atbildēja, ka zemā pieprasījuma dēļ piegādātājs pārtrauca ražošanu līdz jaunajai vietējo kartupeļu ražai.

Mizotos kartupeļus Rimi piegādā firma Mūsmāju dārzeņi.

Tuvojoties pavasarim, kartupeļi, kas ilgstoši glabājas noliktavās, pamazām zaudē savas augstvērtīgās kvalitātes iezīmes, līdz ar to tirgošana mizotā veidā vairs nav tik vērtīga, norādīja Rimi pārstāve.

Sākoties jaunajai kartupeļu ražai, pircējus iepriecināsim ar jaunumiem šajā kategorijā, atklāja Podskočija, piebilstot, ka kopumā pircēji mizotos kartupeļus ir iecienījuši, jo tie ir ātri pagatavojami un ietaupa laiku maltītes sagatavošanai.

Šobrīd saviem pircējiem piedāvājam Rimi privātās preču zīmes kartupeļu šķirnes mazgātos kartupeļus, kas īpaši piemēroti gatavošanai ar mizu, kā arī tvaicētus kartupeļus ar ķiploku vai sviesta garšu, piebilda Podskočija.

Kā ziņots, Rimi Latvia apgrozījums 2012.gadā sasniedzis 630,799 miljonus eiro, kas ir par 6,3% vairāk nekā iepriekšējā gadā, kad koncerna apgrozījums bija 593,570 miljoni eiro.

Kompānijas peļņa pērn pieaugusi par 45% - no 8,752 miljoniem eiro 2011.gadā līdz 12,734 miljoniem eiro 2012.gadā. Rimi Latvia pieder 114 veikali, no kuriem 20 ir hipermārketi, 35 lielveikali un 59 zemo cenu veikali.

Rimi ir Zviedrijas mazumtirgotāja ICA AB meitasuzņēmums Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas