Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saskaņa Rīgas domē iesniegusi parakstus par Burova atlaišanu

Partija Saskaņa Rīgas domē iesniegusi kopā ar deputātu bloku Rīgai savāktos nepieciešamos 20 parakstus, lai rosinātu Rīgas domes priekšsēdētāja Oļega Burova (GKR) atlaišanu no amata, aģentūrai LETA apstiprināja Burova padomniece Baiba Gailīte.

Viņa skaidroja, ka iesniegums Rīgas domes sēdē jāizskata divu nedēļu laikā un lēmums, kad tieši to skatīt, jāpieņem Burovam.

Jau vēstīts, ka partijas Saskaņa un deputātu bloka Rīgai politiķi janvārī paziņoja, ka, lai gan koalīciju atstāt neplāno, viņi uzstās uz Burova nomaiņu, jo nespēj ar viņu sastrādāties.

Deputāti arī savāca nepieciešamos parakstus domes sēdes sasaukšanai par šo jautājumu, tomēr negaidīti viens no deputātiem - Jānis Ločmelis (S) - šīs nedēļas sākumā savu parakstu atsauca.

Saskaņa gan sāka atkārtotu parakstu vākšanu un ceturtdien deputāte Anna Vladova (S) paziņoja, ka nepieciešamos 20 parakstus ir izdevies savākt.

Pēc 23.janvārī notikušās frakcijas sēdes Vladova stāstīja, ka partijai ir izdevies savākt visus nepieciešamos parakstus, tostarp, pēc viņas teiktā, parakstījušies arī visi 16 "saskaņieši". Tas nozīmē, ka savu parakstu pieprasījumam atkārtoti "uzlicis" arī iepriekš to atsaukušais deputāts Ločmelis, kurš iepriekš medijiem bija paudis, ka nostāju nemainīs.

Taujāta, vai frakcija uzklausījusi Ločmeļa rīcības motivāciju, Vladova sacīja, ka partijai ar Ločmeli "viss esot kārtībā" un situācija esot izrunāta. Sīkākus paskaidrojumus viņa nesniedza.

Tikmēr mēra partija Gods kalpot Rīgai uzsvērusi, ka koalīcijas partneru prasībām nepiekāpsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas