Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Swedbank atver diennakts telefona līniju par eiro ieviešanu

No šonedēļas Swedbank telefonbankā iedzīvotājiem pieejama informatīvā sadaļa par eiro ieviešanu un ar to saistītajiem bankas pakalpojumiem, portālu Diena.lv informēja Swedbank preses pārstāve Kristīne Jakubovska.

Piezvanot uz Swedbank telefonbankas numuru 67 444 444 un izvēloties 4.sarunu tematu, ikviens var noklausīties ierakstu ar būtiskākās informācijas apkopojumu - par norēķinu kontiem un kartēm, aizņēmumiem un uzkrājumiem -, kā arī padomus ērtākai pārejai uz eiro.

"Ņemot vērā, ka patlaban ik dienas pēc finanšu padoma vai risinājuma Swedbank telefonbankā vēršas vidēji 4000 klientu, kas ir aptuveni tikpat daudz, cik trīs filiāles apkalpo mēnesī, eiro apkopojuma izvietošana telefonbankā no mūsu puses ir likumsakarīga. Mūsu mērķis ir, lai pāreja uz eiro mūsu klientiem būtu maksimāli ērta," saka Swedbank valdes loceklis un Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Ģirts Bērziņš.

Swedbank telefonbanka 67444444 līnijas ir aktīvas visu diennakti un pieejamas bez papildu maksas. Piezvanot uz šo tālruni, klienti var saņemt gan bankas konsultācijas, gan lielāko daļu bankas pakalpojumu - sākot no palīdzības neatliekamos gadījumos un beidzot ar maksājumiem un jaunu līgumu noslēgšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas