Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aizvadītajā diennaktī atklāti 612 Covid-19 gadījumi, četri sasirgušie miruši

Pagājušajā diennaktī Latvijā atklāti kopumā 612 Covid-19 gadījumi, savukārt četri sasirgušie miruši, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Viena no mirušajām personām bijusi vecumā no 45 līdz 50 gadiem, divas no - 55 līdz 65 gadiem, bet vēl viena - no 90 līdz 95 gadiem. Kopumā līdz šim Latvijā mirušas 210 ar jauno koronavīrusu inficētas personas.

Pēdējās diennakts laikā Latvijā veikti 7810 Covid-19 testi, no kuriem pozitīvi bijuši 7,8%. SPKC iepriekš skaidroja, ka šis rādītājs Eiropas Savienībā tiek uzskatīts par būtisku, jo, tam pārsniedzot 4% robežu, slimības izplatība uzskatāma par strauju un nekontrolētu.

Pirmdien atklātie 612 Covid-19 gadījumi ir līdz šim ceturtais lielākais vienā diennaktī fiksēto inficēto skaits.

Latvijā līdz šim ar Covid-19 saslimušas 17 687 personas, bet kopš vakardienas izveseļojušās vēl 87 personas, kopējam atlabušo skaitam sasniedzot 1806 personas.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pagājušajā diennaktī stacionēti 63 Covid-19 pacienti, bet kopumā patlaban slimnīcās ievietoti 519 ar Covid-19 sasirgušie.

No visiem stacionētajiem 480 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet 39 - ar smagu slimības gaitu. Pēdējās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti 67 pacienti, tostarp viens pacients pārvests. Līdz šim kopumā stacionārus pametuši 1371 Covid-19 pacienti.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas