Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Apsekos helikopteru nosēšanās laukumus pie slimnīcām

No 3.septembra līdz 6.septembrim Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Gaisa spēku Aviācijas eskadriļa sadarbībā ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD) veiks helikopteru nosēšanās laukumu apsekošanu pie Latvijas slimnīcām, aģentūrai LETA stāstīja Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākā referente Majore Sandra Brāle.

Viņa skaidroja, ka apsekošanas mērķis ir iegūt nepieciešamo informāciju, lai papildinātu un atjaunotu katalogu par helikopteru nosēšanas laukumiem pie slimnīcām, iekļaujot laukumu raksturojumus, informāciju par drošām pieejām un šķēršļiem, kuri varētu apdraudēt gaisa kuģi nosēšanās laikā.

Tāpat viņa pauda, ka NBS Gaisa spēki kopā ar NMPD speciālistiem regulāri apseko helikopteru nosēšanās laukumus pie Latvijas slimnīcām.

Helikopteru nosēšanās laukumu apzināšana un iekārtošana slimnīcas tiešā tuvumā, izmantojot šim mērķim piemērotas vietas vai slimnīcu tuvumā esošos stadionus, dod iespēju smagi cietušos un saslimušos maksimāli ātri nogādāt specializētās slimnīcās Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas