Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Arī rudenī remontdarbi turpinās vairāk nekā 70 ceļu posmos

Būvdarbu sezona uz valsts autoceļiem turpinās, un vairāk nekā 70 ceļu posmos joprojām norit remontdarbi, informē VAS Latvijas valsts ceļi.

Saistībā ar remontdarbiem lielākie satiksmes ierobežojumi ir noteikti uz Daugavpils šosejas četros posmos, uz Vidzemes šosejas, uz Bauskas šosejas, kā arī uz Rēzeknes šosejas.

Savukārt uz reģionālajiem autoceļiem lielākie satiksmes ierobežojumi remontdarbu dēļ ir noteikti uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96), uz autoceļa Ērgļi-Jaunpiebalga-Saliņkrogs (P33), uz autoceļa Rēzekne-Gulbene (P36), uz autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37), uz autoceļa Dūči-Limbaži (P53), uz autoceļa Līvāni-Preiļi (P63), uz autoceļa Jēkabpils-Lietuvas robeža (Nereta) (P75) un uz autoceļa Jelgava-Staļģene-Code (P94).

LVC arī atgādina, ka rudens rītos vēlāk kļūst gaišs, bet vakaros agrāk satumst, līdz ar to biežāk jābrauc pa mijkrēsli un tumsu, kad jābūt īpaši uzmanīgiem. Turklāt oktobrī atsevišķus ceļu posmus var klāt slapjas, nobirušas koku lapas, kuru dēļ ceļi var būt slideni, savukārt lietus laikā var rasties akvaplanēšana. Savukārt grants ceļi lietus dēļ vietām var būt pārmitrināti un grūtāk izbraucami.

Par pārmitrinātiem ceļu posmiem un citiem braukšanas apgrūtinājumiem uz valsts autoceļiem LVC aicina informēt, zvanot uz diennakts bezmaksas infolīniju 8000 5555.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas