Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +21 °C
Pērkona negaiss
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Atceļā no viesībām iereibis vīrietis apguļas ceļmalā un gandrīz nosalst

Pagājušajā diennaktī mediķu palīdzība bijusi nepieciešama diviem iereibušiem vīriešiem, kuri gulēja uz ielas, portālam Diena.lv pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Jūrmalā  ap pusnakti ārā uz zemes atrasts 65 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā un nogādāts slimnīcā. Savukārt Vidzemē, kāds 58 gadus vecs vīrietis atceļā no viesībām ir apgūlies ceļa malā. Pēc kāda laika vīrieti meklējuši tuvinieki, kas arī cietušo atraduši ar ļoti zemu ķermeņa temperatūru. Vīrietis bijis arī alkohola reibumā un pašlaik atrodas slimnīcā.

Vangažos kādai ģimenei no gāzes apkures ir radusies gāzes noplūde. Trīs cilvēki nogādāti slimnīcā ar saindēšanos – 18 gadus veca jauniete, kā arī bērni – četrus un deviņus gadus veci.

Zemgalē trīs gadus vecs puika nogādāts slimnīcā ar suņa kostām brūcēm uz sejas. Ģimene svētkos ciemojusies,  kur arī notikusi nelaime.

Latgalē divi cilvēki guvuši smagus apdegumus ugunsgrēkā. Ļoti smagi cietusi 43 gadus veca sieviete, kura guvusi 40% ķermeņa apdegumu – gan galvas, kāju, krūškurvja, elpošanas ceļu apdegumus. Sieviete nogādāta slimnīcā Rīgā. Turpretī vīrietis, 38 gadus vecs, guvis elpceļu, roku apdegumus.

Latgalē cietuši arī divi bērni. 11 mēnešus vecs puika uzlējis sev virsū karstu tēju, rezultātā applaucējis sev kaklu un krūškurvja zonu, nogādāts slimnīcā. Savukārt zīdainis, divus mēnešus vecs, nokritis no dīvāna, guvis paura kaula lūzumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī mediķiem bijuši 1201 izsaukumi, no tiem 193 saistīts ar traumām. 

papildināta visa ziņa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas