Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Atklāta pirmā Circle K degvielas uzpildes stacija Latvijā

Trešdien Rīgā, Ulmaņa gatvē 110, oficiāli atklāta Latvijā pirmā Circle K degvielas uzpildes stacija (DUS), kas pilnībā ieguvusi jaunā zīmola izskatu. Līdz pat rudenim atklāšanas pasākumi notiks arī citās līdzšinējā Statoil zīmola DUS visā Latvijā, portālam Diena.lv pavēstīja uzņēmuma pārstāve Anete Cērpe.

"Ulmaņa gatvē pirms vairāk nekā 20 gadiem tika atvērts pirmais Statoil, tāpēc zīmīgi, ka Circle K atklāšanai ir izvēlēta tieši šī stacija. Lai arī pārmaiņas ir acīmredzamas, ikviens klātesošais arī turpmāk varēs sajust, ka uzņēmuma svarīgākās vērtības – darbinieki un mūsu augstais klientu apkalpošanas standarts – paliks nemainīgas. Mēs kļūstam par globāla zīmola sastāvdaļu un apsolām, ka darīsim visu, lai Circle K kļūtu par īpaši iemīļotu un cienītu zīmolu Latvijā," sacīja Circle K Latvia izpilddirektore Gunta Jēkabsone.

Zīmola maiņa visās Latvijas Statoil degvielas uzpildes stacijās paredzēta līdz pat rudenim. Katru nedēļu vairākās Latvijas pilsētās tiks rīkoti jauno Circle K staciju atklāšanas svētki ar īpašu programmu un aktivitātēm, ko būs sagatavojuši katras stacijas darbinieki.

Pāreja uz Circle K paralēli notiek arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Norvēģijā, Dānijā un Zviedrijā zīmola maiņa jau ir īstenota.

Jau vēstīts, ka 2012. gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu Statoil Fuel & Retail pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem no Kanādas Alimentation Couche-Tard. Iegādājoties uzņēmumu, Statoil nosaukuma izmantošanas tiesības tika iegūtas uz ierobežotu laiku.

Alimentation Couche-Tard līdz šim pasaulē strādāja ar pieciem zīmoliem, no kuriem lielākais un populārākais ir Circle K, kas  tika ieviests pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados Arizonā, ASV. Circle K šobrīd kļūst par globālu zīmolu un būs atrodams jau vairāk nekā 20 dažādās pasaules valstīs.

Circle K Latvia degvielas uzpildes stacijas turpmāk būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 000 veikaliem un degvielas uzpildes stacijām, kurās strādā 100 000 mazumtirdzniecības darbinieku.

Top komentāri

n
n
Vakar iegādājos Viršu degvielas karti, tagad braukšu tur. Statoil bija zīmols, tapēc pēc pieraduma tur braucu.- Cirkulis, tagad, kautkā vienaldzīgs kā, piemēram, Gotika auto vai LN. Pitam tās rindas pēc cīsiņiem ir neciešamas
hm
h
Nu krasta ielā jau mēnesi redzu Circle k
trusis nejaukais
t
arī škrobe par Statoil nosaukuma maiņu, labi tur nebija lētākais un tā bet no dizaina viedokļa pareizi nostrādāts ziemeļeiropas brends. Tagad kautkāds cirkuls pat nav cirkuls bet latviski neskanīgs circle ar burtu K, nu kur var kautko tik tizlu izdomāt.. un tās krāsas.. bezgaumība.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas