Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Braukšanas apstākļi Rīgā apmierinoši; ielās darbojas 33 kaisāmās mašīnas

Braukšanas apstākļi Rīgas ielās un uz tiltiem ir apmierinoši. No piektdienas pēcpusdienas galvaspilsētas ielās un uz tiltiem kopumā darbojas 33 tehnikas vienības, informē Rīgas domes satiksmes vadības centrs.

Uz tiltiem un satiksmes pārvadiem norīkotas astoņas kaisāmās mašīnas, savukārt pilsētas ielās strādā 21 kaisāmās mašīnas, lai apstrādātu ielas ar pretslīdes materiāliem. Uz ietvēm darbojas trīs traktorbirstes un četri kaisītāji.

Tā kā gaisa temperatūra pazeminās, plkst.11 uzņēmums Rīgas Tilti devies kontrolbraucienā, lai pārbaudītu satiksmes pārvadus un tiltu brauktuves.

Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka pie laika apstākļiem, kad gaisa temperatūra paaugstinās un ik pa laikam snieg slapjš sniegs, līst lietus uz ceļu seguma īsā laikā var veidoties satiksmei bīstams apledojums "melnais ledus". Autovadītājiem ieteicams ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Jau vēstīts, ka braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina sniegs un apledojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas