Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Brīvdienās gaisa temperatūra sasniegs +7 grādus

Šajās brīvdienās maksimālā gaisa temperatūra vēl sasniegs +7 grādu atzīmi, taču jaunnedēļ kļūs par kādu grādu vēsāks, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Šodien dienvidrietumu, rietumu vējš brāzmās sasniegs ātrumu līdz 15-19 metriem sekundē, bet piekrastē brāzmas būs spēcīgākas - līdz 20 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +4..+7 grādi. Pēcpusdienā Latviju no rietumiem sasniegs nokrišņu zona, kas virzīsies pāri visai teritorijai.

Arī svētdien gaidāmi nokrišņi gandrīz visas dienas garumā, kā arī saglabāsies brāzmainais vējš, kas piekrastē brāzmās joprojām sasniegs ātrumu līdz 20 metriem sekundē. Salīdzinājumā ar sestdienu svētdien gaisa temperatūra dienas laikā būs par dažiem grādiem vēsāka.

Atkusnis, kas strauji sākās šīs nedēļas sākumā, turpināsies vēl līdz nākamās nedēļas vidum, kad Latvijā ieplūdīs vēsākas gaisa masas. Naktīs nedaudz piesals, bet austrumu rajonos sals gaidāms arī dienas laikā. Sinoptiķi gan prognozē, ka sals Latvijā atgriezīsies vien uz dažām dienām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas