Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Brīvdienās Lielupē pieķerti divi maluzvejnieki, vienam izdevies aizmukt

Aizvadītajās brīvdienās Valsts vides dienesta (VVD) inspektoriem kopā ar Jūrmalas kārtības policiju izdevies Lielupē pieķert divus maluzvejniekus, no kuriem viens aizturēšanas brīdī aizmucis.

VVD pārstāvis Gints Zemitāns aģentūrai LETA pastāstīja, ka naktī uz sestdienu, 9.janvāri, pārbaudot saņemto informāciju, ir izveidots slēpnis pie Lielupes un pamanīti divi maluzvejnieki. Aizturēšanas brīdī vienam no viņiem izdevies aizmukt un patverties savā privātmājā, kas bijusi turpat netālu.

Tomēr otrs vīrietis - 1959.gadā dzimušais Jūrmalas iedzīvotājs - apstiprinājis, ka darbojies ar aizmukušo - 1975.gadā dzimušo vīrieti. Uz policijas lūgumu padoties vīrietis nav reaģējis un turpinājis slēpties savā īpašumā.

Aizturētajam vīrietim par nelikumīgu zveju noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet pret otru sākta administratīvā lietvedība.

No ūdens ir izvilkti divi kopā sasieti tīkli, kuros atradās četri kilogrami karūsu, viens zandarts, divas līdakas un pieci līņi. Aptuvenie zaudējumi zivju resursiem ir 700 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas