Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Darbdienu vidū vilcienu biļetēm būs 25% atlaide

No pirmdienas, 14.oktobra, līdz 2020.gada 17.aprīlim darbdienu vidū vilcienu biļetēm vienam braucienam būs 25% atlaide, pērkot tās vilcienu biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora/kontroliera, aģentūru LETA informēja AS Pasažieru vilciens pārstāvji.

Savukārt, iegādājoties e-biļeti Pasažieru vilciena mobilajā lietotnē vai mājaslapā uz kādu no 47 dienas vidus reisiem, tiks piešķirta vēl 5% atlaide, kas piemērojama visām elektroniski iegādājamām biļetēm.

Dienas vidus 25% atlaide biļetēm vienam braucienam tiks piemērota deviņiem vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga, 11 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga, astoņiem vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga, kā arī 19 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, būs atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī mājaslapā un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 25% atlaides zīmi, un, iegādājoties e-biļeti, konkrētā maršruta cena jau būs norādīta ar 25% atlaidi, kā arī ar papildus piemērojamo 5% atlaidi par biļetes iegādi elektroniski.

Tāpat Pasažieru vilciena pārstāvji atgādināja, ka, iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora/kontroliera maksās par 0,5 eiro vairāk.

Pasažieru vilciens ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no Latvijas dzelzceļa veiktajām funkcijām. Iepriekš Pasažieru vilciens 100% bija Latvijas dzelzceļa meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas