Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dāvis ārstēties uz Filadelfijas klīniku dosies jau nākamnedēļ

Jau nākamnedēļ Dāvis dosies ārstēties uz Filadelfijas klīniku ASV, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta Panorāma pastāstīja Bērnu slimnīcas fonda priekšsēdētāja Liene Dambiņa.

Pirmdien varētu tikt precizēts datums, kad deviņus gadus vecais Dāvis dosies uz Filadelfijas klīniku ASV, tomēr zināms, ka tas varētu notikt nākamās nedēļas sākumā.

Filadelfijas klīnika naudu par Dāvja ārstēšanu saņēma jau piektdien un solīja, ka pirmdien nosauks precīzu datumu, kad iespējams uzņemt Dāvi. Visticamāk, tas būs 15. vai 16.decembris. Mediķi Dāvja stāvokli pašlaik novērtē kā stabilu, un zēns tiek gatavots ceļam un garam pārlidojumam, pastāstīja Dambiņa.

Pašlaik Bērnu slimnīcas fonds skatās lidojumu iespējas, un tiklīdz būs zināms precīzs datums, tad tiks iegādātas biļetes. Dāvim līdzi uz ASV klīniku dosies arī divi ārsti no Latvijas.

Jau ziņots, ka Bērnu slimnīcas fonds uzsāka ziedojumu vākšanu Dāvja ārstēšanai ārzemēs. Viņam konstatēta smaga kombinēta pataloģija saistībā ar nepareizu limfas atteci no vēdera dobuma orgāniem, kā rezultātā veidojas neatgriezeniski vielu maiņas traucējumi un iestājas imūndeficīta sindroms.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas