Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Diaspora aug, bet pēdējo gadu tendence rāda – atgriežas aizvien vairāk

''Diaspora nav stāsts par aizbraucējiem, lai gan aizbraucēji ir tās daļa. Tas ir stāsts par cilvēkiem, ar kuriem varam sadarboties. Uz diasporas ciparu ir jāskatās pozitīvi – jo lielāks, jo labāk, nevis sliktāk,'' iepazīstinot ar jaunāko pētījumu par diasporas apjomu, sacīja Latvijas Universitātes (LU) profesors, pētnieks Mihails Hazans. Ārpus Latvijas dzīvo 506 000 diasporas pārstāvju.

Top komentāri

solon
s
Atgriežas vairāk? (vai patiešām?!) No manu aizbraukušo radu / draugu pulka atgriezies nav (un pat nedomā to darīt!) neviens! Ir 2-3 vientuļi cilvēki kuri tūlīt tūlīt sapelnīs ārzemju pensijai un tad varbūt ... un arī tas "varbūt" ir saistīts ar bailēm no finansiāla rakstura represijām no Latvijas valsts pārvaldes (VID) puses. Vēl esmu dzirdējis (bravūrīgi rāda pa TV), ka atgriežas kāda ģimene kura ir sapelnījusi pietiekami, lai kko uzsāktu dzimtenē - diemžēl, manuprāt, tas ir naivs izmisuma solis jo NEKAS jau, pa lielam, no tā, kas lika pamest dzimteni, šeit Latvijā nav mainījies!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas