Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO: Pillar investēs 14 miljonus eiro jaunajā projektā Dreiliņu priedes

Turpinot energoefektīvu mājokļu attīstību Rīgā, nekustamo īpašumu attīstītājs Pillar uzsācis jauna daudzdzīvokļu ēku projekta Dreiliņu priedes attīstību.

Dreiliņu priedes ir moderns, funkcionāls un energoefektīvs daudzdzīvokļu projekts Dreiliņos — Baltinavas ielā 17, Rīgā. To veido trīs ēkas: viena deviņstāvu un divas – četrstāvu ēkas, kurās kopumā būs pieejami 122 dzīvokļi. Tostarp divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari platībā no 47 līdz 86 kvadrātmetriem. Katrā dzīvoklī ir paredzēta atsevišķa saimniecības telpa ērtākai mantu uzglabāšanai un balkons vai terase.

Domājot par estētisku un drošu vidi, pagalmu plānots ne tikai bagātīgi apzaļumot, bet arī izbūvēt bērnu rotaļu laukumu atpūtai svaigā gaisā. Iedzīvotāju ērtībām teritorijā būs autostāvvietas, kā arī novietnes ar elektroauto uzlādes iespējām.

Pillar jaunās daudzīvokļu ēkas būvē maksimāli energoefektīvas - gandrīz nulles enerģijas ēkas, kur daļu no koplietošanas vajadzībām nepieciešamo elektroenerģiju nodrošina saules paneļi. Katrā dzīvoklī tiek uzstādīta autonoma ventilācijas iekārta ar gaisa rekuperācijas funkciju, kas ir būtiski veselīgam gaisam un klimatam mājoklī kopumā.

Projekta būvniecība jau ir uzsākta, visas trīs ēkas plānots nodot ekspluatācijā 2024. gada vasarā, bet dzīvokļu rezervāciju iespējams pieteikt jau šobrīd. Projektā plānotas investīcijas 14 miljonu eiro apmērā.

Pillar nekustamo īpašumu attīstīšanu un būvniecību īsteno saskaņā ar augstiem kvalitātes standartiem, izmantojot aktuālākos inženiertehniskos risinājumus. To apliecina mūsu līdzšinējie darbi un klientu atsauksmes. Arī mūsu jaunajā projektā tā būs nemainīga prioritāte. Būvējot kvalitatīvus mājokļus, mēs ne tikai rūpējamies par to, lai to iedzīvotāji justos labi, bet arī nodrošinām kvalitatīvu pilsētvidi ikvienam,” norāda Pēteris Guļāns, Pillar Capital, AS Attīstības direktors.

Dreiliņu priedes ir jau otrais Pillar attīstītais A+ klases energoefektivitātes daudzdzīvokļu ēkas projekts Rīgā, kuram sekos vēl citi dažādās Rīgas apkaimēs – Dārzciemā, Čiekurkalnā un citviet. Par Pillar darba kvalitāti ikviens var pārliecināties pirmajā daudzdzīvokļu ēkas projektā Mežciema mājas Eizenšteina ielā 47a, kur apskatei atvērti trīs labiekārtoti un pilnībā aprīkoti demo dzīvokļi.

Pillar grupas uzņēmumi nekustamā īpašuma nozarē darbojas jau kopš 2006. gada. Šo gadu laikā Pillar kļuvis par pilna cikla nekustamo īpašumu attīstītāju, uzkrājot ievērojamu pieredzi un kompetenci visu veidu un mēroga attīstības un būvniecības projektos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas