Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO: Ekspluatācijā nodota pirmā Pillar attīstītā daudzdzīvokļu ēka Mežciemā

Šonedēļ ekspluatācijā nodota pirmā Pillar attīstītā energoefektīvā daudzdzīvokļu ēka Mežciemā Sergeja Eizenšteina ielā 47A. Projekts Pillar Mežciema mājas atrodas tieši blakus Biķernieku mežam, ēkā pieejami 79 dzīvokļi platībā no 45 līdz 87 kvadrātmetriem, informē uzņēmumā.

Jaunā daudzdzīvokļu ēka atbilst augstākās A+ energoefektivitātes klasei un ir gandrīz nulles enerģijas ēka, kur daļu no koplietošanas vajadzībām nepieciešamās elektroenerģijas nodrošinās uz ēkas jumta uzstādīti saules paneļi. Par mikroklimatu dzīvokļa telpās rūpējas katrā dzīvoklī ierīkota autonoma ventilācijas iekārta, savukārt klusumu dzīvokļos nodrošina īpaši augstas skaņas izolācijas logi.

Domājot par iedzīvotāju ērtībām un prasībām pēc mūsdienīgas vides, katrā dzīvoklī izbūvēta noliktavas telpa, kā arī balkons vai terase. Īpaša uzmanība pievērsta teritorijas labiekārtošanai un apzaļumošanai. Jaunie mājas iemītnieki sava mājokļa atslēgas varēs saņemt jau decembrī.

Šobrīd daudzdzīvokļu projektā apskatei atvērti trīs labiekārtoti un pilnībā aprīkoti demo dzīvokļi. Aicinām apskatīt dzīvokļus klātienē 30. septembrī City24 Atvērto durvju dienu maratona ietvaros (nepieciešama reģistrācija) vai citā laikā, iepriekš vienojoties par tikšanos ar pārdošanas speciālistu. Informācija par projektu pieejama mājaslapā.

Mežciema mājas ir pirmais Pillar attīstītais A+ klases energoefektivitātes daudzdzīvokļu ēkas projekts Rīgā. Otrs projekts Pillar Dreiliņu priedes jau šobrīd tiek būvēts Baltinavas ielā 17. Tas būs moderns, funkcionāls un energoefektīvs daudzdzīvokļu projekts, kuru veidos trīs ēkas: viena deviņstāvu un divas – četrstāvu ēkas, kurās kopumā būs pieejami 122 dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari platībā no 47 līdz 86 kvadrātmetriem. Vairāk informācijas ŠEIT!

Drīzumā šiem projektiem sekos arī citi dažādās Rīgas apkaimēs – Pļavniekos, Dārzciemā, Čiekurkalnā un citviet.

Pillar grupas uzņēmumi nekustamā īpašuma nozarē darbojas jau kopš 2006.gada. Šo gadu laikā Pillar kļuvis par pilna cikla nekustamo īpašumu attīstītāju, uzkrājot ievērojamu pieredzi un kompetenci visu veidu un mēroga attīstības un būvniecības projektos. Pillar darbu kvalitāti apliecina virkne saņemto godalgu Latvijā un Baltijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas