Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Glābēji saņēmuši jau vismaz 120 izsaukumus par vēja nogāztiem kokiem

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) līdz trešdienas plkst.19 saņēmis aptuveni 120 izsaukumus par nepieciešamību novākt stiprā vēja nogāztus kokus, liecina VUGD publicētā informācija sociālajā tīklā Twitter.

VUGD raksta, ka Rīgā šobrīd ir tikai viens izsaukums uz vēja postījumu novēršanu, kur metāla stabs uzkritis automašīnai, savukārt 13 izsaukumi ir Vidzemē un Latgalē.

Jau ziņots, ka līdz plkst.16 VUGD bija saņemti aptuveni 60 izsaukumi saistībā ar stipro vēju, un pārsvarā izsaukumi bijuši par vēja nolauztiem kokiem uz ceļa braucamās daļas. Tāpat dažos gadījumos vējš norāvis jumta konstrukcijas.

Izsaukumi saņemti Kurzemē, Zemgales novados un Rīgas reģionā.

Informācija par cietušajiem nav.

Ventspilī stiprais vējš izpostījis divas svētku egles. Kā aģentūrai LETA stāstīja PSIA Ventspils labiekārtošanas kombināts sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Koponāne, nolauzta pilsētas galvenā egle Lielajā laukumā, kā arī apgāzta no mākslīgajiem materiāliem gatavotā egle, kas atradās pie Olimpiskā centra Ventspils.

Informācija Aizkraukles novada domes mājaslapā liecina, ka stiprās vēja brāzmas nav izturējusi arī Aizkraukles Ziemassvētku egle. Pašvaldība aicina iedzīvotājus netuvoties eglei un nepostīt tās rotājumus. Egli pār jaunam plānots uzstādīt rīt, jo šodien to nevar darīt stiprā vēja dēļ. 

papildināts virsraksts un visa ziņa

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka vēja nogāzto koku aizvākšanā un postījumu labošanā vajadzētu iesaistīt tos ļaudis, kuri histēriski klaigā ikreiz, kad pilsētās tiek zāģēti sapuvuši koki.
Pareizaissecinājums
P
Ir labi, ka beidzot nolauž to, kam jau sen bija laiks lūzt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas