Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izcilākie pelnītāji juku nozarēs

Satiksmes un veselības joma ir valdības izaicinājumu priekšā, tādēļ jo interesantāki ir 2022. gada ministru ieņēmumu TOP pirmo divu vietu ieguvēji.

14. Latvijas Saeima darbu sāka 2022. gada 1. novembrī, un lielākā daļa ieņēmumu datu, kas šobrīd ir pieejami par pašreizējiem ministriem, liecina vien par viņu iepriekšējo praksi līdz vēlēšanām - deklarācijās sniegta informācija par visa 2022. gada ienākumiem.

Līdztekus šī valdības sastāva TOP5 galvgalī ir satiksmes ministrs Kaspars Briškens, kurš ne tik tālajā 2022. gadā lielāko ieņēmumu daļu ir guvis uzņēmumos AS RB Rail un AS Pasažieru vilciens. Abi uzņēmumi šobrīd ir ministra pārziņā, un abos ir pamatīgas problēmas.

(Lai palielinātu, spiediet uz attēla!)

Otrs visnotaļ interesantais un pelnošais ministrs ir veselības ministrs Hosams Abu Meri, kurš bez ārsta prakses guvis arī cita rakstura ieņēmumus, kur tā vien prasās jautājumi, kas un par ko maksā, kā šie maksājumi ietekmē ministra darbības šobrīd un kā ir ar nodokļiem.

Krišjānis Kariņš, Inga Bērziņa un Inese Lībiņa-Egnere savus ieņēmumus jau 2022. gadā pārsvarā guva no valsts vai Bērziņas gadījumā no pašvaldības budžeta.

Evikas Siliņas valdība darbu sāka pērnā gada 15. septembrī, nu 100 dienas ir pagājušas, un droši var teikt, ka satiksmes un veselības joma ir izaicinājumu priekšā, tādēļ jo interesantāki ir 2022. gada ministru ieņēmumu TOP pirmo divu vietu ieguvēji. Dienas Bizness ar nepacietību gaida valsts amatpersonu deklarāciju iesniegšanas laiku, lai turpinātu sekot ministru finanšu veiksmei.

Ar visu 2022. gada ministru ieņēmumu topu iespējams iepazīties žurnāla Dienas Bizness 6. februāra numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas