Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Izzi un Baltcom atjauno sarunas par apvienošanos

Elektronisko sakaru komersanti un maksas televīzijas pakalpojumu sniedzēji "Baltcom TV" un "Izzi" īpašnieki veic ekskluzīvas sarunas par abu uzņēmumu darbības apvienošanu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja abu kompāniju sabiedrisko attiecību pārstāvji.

Kopēja paziņojumā medijiem teikts, ka "iecerētā darījuma mērķis ir fokusēt kopējos uzņēmumu resursus tālākai interaktīvo pakalpojumu attīstībai un jaunu, mūsdienīgu tehnoloģiju ieviešanai". Par iecerēto darījumu iesniegts pieteikums Konkurences padomei.

Iecerētā darījuma struktūra un nosacījumi ir konfidenciāli, teiks e-pasta vēstulē, ar kuru izsūtīts paziņojums.

Jau ziņots, ka abi maksas televīzijas operatori iepriekš paziņoja par nodomu apvienoties 2010.gada vasarā, taču darījums nenotika pusēm nespējot vienoties par tā nosacījumiem.

"Baltcom TV" īpašnieki ir "RPAX One S.A.", "Mackonar Impex Limited" un VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs". "Izzi" pastarpināti pieder Luksemburgas uzņēmumam "Contaq Latvian Cable Holding S.a.r.l.".

Pēc "Firmas.lv" datiem, SIA "Izzi" apgrozījums 2011.gadā bija 6 632 299 lati, bet zaudējumi - 549 789 lati, savukārt 2010.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 6 904 353 lati un zaudējumi - 303 385 lati. "Izzi" Latvijas tirgū strādā 18 gadus un nodrošina kabeļtelevīzijas, interneta, kā arī fiksēto sakaru pakalpojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas