Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jau janvārī kuģi var sākt izvairīties no ieiešanas Ventspils ostā

Lai gan Ventspils ostā – gan saspringtā gaisotnē – turpinās ikdienas darbs un ostā esošie termināļi gan iekrauj, gan izkrauj kuģus, tomēr pagājušās nedēļas beigās aizvien aktīvāk sāka cirkulēt pieņēmumi un prognozes, ka jau nākamā gada sākumā ostas darbs var apstāties.

Top komentāri

?
?
Vai kāds nevarētu pastāstīt, cik rad liela skāde būtu, ja tā osta Vpilī apstātos... cik viņa iemaksā valsts budžetā. Un vai vispār kaut ko iemaksā...
наша Рига
н
Cūkainā un dirsīgā Latvijas vara feika jēdzienu " neatkarīga Latvija" bez netīra piķa viennozīmīgi nespēs saglabāt. Tāpēc čekisti ar krievbandītiem jau no 90desmitajiem lika naclopiem sagraut Latvijas ekonomiku, nozagt G24 kredītus un Parex miljardu, nokost Zviedru Somu celulozi ar RailBaltic un degradēt sabiedrību. Tikai politiski degradēta sabiedrība spēs radīt pietiekoši daudz mērkaķu bolsojošu par cūkiniem, svoločiem un tūtēpūtējiem ilgtermiņā nodrošinot tālāko valsts izzagšanu un netīra piķa mazgāšanu. Tā tiek pierādīts, ka bauri ir pilnībā nespējīgi veidot civilizētu pārticīgu valsti.
TTT
T
Apstāsies kravu plūsma caur Latviju, būsim nosacītā drošībā no tiem ķīmiskajiem atkritumiem, kuri plūst pa dzelzceļu. Lai gan dzelzeļš ir arī Latgalē, visu naudu Latvijas dzelzceļš atdot pietuvinātiem sportā Kurzemē.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas