Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Jaunā Viļņa laikā palielinājies pārkāpumu skaits par auto neatļautu novietošanu

Konkursa Jaunais vilnis 2011 laikā būtiski palielinājies pārkāpumu skaits par automašīnu novietošanu tam neatļautās vietās, pastāstīja Jūrmalas pilsētas pašvaldības policijas pārstāvis Jānis Siliņš.

Dienās pirms konkursa un arī pirmajā konkursa dienā pārkāpumu skaits par alkohola lietošanu vai trokšņošanu sabiedriskās vietās neesot palielinājies. Tomēr būtiski pieaudzis pārkāpumu skaits par neatļautu automašīnu novietošanu.

Siliņš norādīja, ka daudzi interesenti uz jauno izpildītāju konkursu ieradušies jau iepriekš un līdz ar automašīnu skaita palielināšanos pilsētā nedēļas laikā jau sodīti tikpat daudz autovadītāju, cik visā jūnijā kopā.

Tomēr policijas pārstāvis atzina, ka iedzīvotāji, kas uz konkursu ieradušies no citām valstīm, tostarp Krievijas un Baltkrievijas, novietojot automašīnas tam neparedzētā vietā, pārkāpumu apzinās un nemēģina strīdēties ar policijas pārstāvjiem, kā to dara Latvijas iedzīvotāji, kas ieradušies Jūrmalā.

"Ja cilvēkam no citas valsts izskaidrot, kāpēc konkrētā vietā nedrīkst novietot automašīnu, policijas darbiniekam aizņem kādas 15 sekundes, tad vietējie parasti mēģina pierādīt savu taisnību, un šis process aizņem piecas minūtes," sacīja Siliņš.

Jau vēstīts, ka otrdien Jūrmalā sākās jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis". Tajā piedalīsies 16 jaunie dziedātāji no 13 pasaules valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas