Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kavē termiņus, un ļoti pieaug izmaksas

Valsts kontroles (VK) ziņojumā par Latvijas paveikto Rail Baltica projekta īstenošanā laikā no 2014. līdz 2019. gadam konstatētas vairākas būtiskas problēmas. Liela daļa no tām ir saistītas ar globālo pārvaldību starpvalstu līmenī. Igaunijas VK ziņojums uzrāda tieši tādas pašas problēmas kā Latvijā. Arī Lietuvā situācija ir līdzīga, lai gan kaimiņvalsts revīzijas ziņojums vēl nav pieejams.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
"Rail Baltica" projekta īstenošanu vajag novilkt līdz lielas krīzes sākumam... tas visu varēs uzbūvēt lēti, lēti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rekur
r
Ja pēc būtības- vajag slēgt šo šaubīgo pasākumu. Tāda pati Afēra, kā pirms 100 gadiem ar Panamas kanālu. Saucās- "panama". Šobrīd visi, spiesti, izlikties, ka kaut kas kustās. Reāli- nevienam neko nevajag. Vienīgi lietuviešiem - Kauņas -Suvalku līniju 40 km. Visiem bail atzīties, ka faktiski nekas nav un viss vilksies, kamēr Briselē beigsies pacietība un atskanēs bļāviens- "Viss!!! Slēdzam šito sū.... bedri!!"
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas