Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Latvijas vadošais piena pārstrādes uzņēmums Krievijas embargo dēļ ievērojami samazina produktu cenas

Saistībā ar Krievijas noteikto piena produktu eksporta embargo vadošais piena pārstrādes uzņēmums _Food Union _būtiski samazina cenas visiem uzņēmuma piena produktiem, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

Cenas pienam un kefīram samazinātas par 20%, sviestam par 30% un visai pārējai produkcijai par 10-15%. Uzņēmums ir nosūtījis lūgumu mazumtirgotājiem proporcionāli atspoguļot šādu samazinājumu produktiem plauktos no 21.augusta.

"Mēs uzsākam vislatvijas zemnieku atbalstu programmu. Samazinot produkcijas cenas veikalu plauktos, ceram uz būtisku patēriņa pieaugumu, kas mums ļaus saglabāt un pat palielināt Latvijas zemnieku saražotā piena iepirkuma apjomus. Tas ir mūsu kā vadošā piena pārstrādātāja pienākums, savukārt zemniekiem un nozarei kopumā tas ir izdzīvošanas jautājums," skaidro AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs.

Cenu samazinājums attiecas uz visiem Food Union ražotajiem piena produktu zīmoliem un produktu veidiem - Valmieras piens, Rasa, Lakto, Limbažu piens un Rasēns pienu, kefīru, krējumu, sviestu, biezpienu, saldo krējumu, jogurtiem un krēmsieriem, kā arī Lakto raudzētajiem produktiem.

"Aicinām mazumtirgotājus uztvert šo soli ar sapratni un operatīvi reaģēt proporcionāli samazinot produktu cenas plauktos, lai ikviens Latvijas pircējs var ar savu maciņu parādīt atbalstu Latvijas piena nozarei," uzsver Normunds Staņēvičs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas