Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mācību Namejs 2023 laikā var tikt bloķēta gājēju kustība pie Aizsardzības ministrijas ēku kompleksa

Ceturtdien mācību Namejs 2023 laikā uz neilgu laiku var tikt bloķēta gājēju kustība Skolas ielas, Elizabetes ielas un Krišjāņa Valdemāra ielas posmos ap Aizsardzības ministrijas ēku kompleksu, informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Mācību laikā var tikt izmantota mācību munīcija un kaujas imitācijas līdzekļi, kas rada troksni, bet neapdraud apkārtējo cilvēku veselību un dzīvību.

Jau ziņots, ka no 5.septembra līdz 2.oktobrim visā Latvijā notiek Nacionālo bruņoto spēku organizētās visaptverošas valsts aizsardzības mācības "Namejs 2023".
 
Lai pilnveidotu un stiprinātu spēju veikt uzdevumus valsts apdraudējuma gadījumā, visaptverošas valsts aizsardzības mācībās "Namejs 2023" plānota sadarbība ar Aizsardzības ministriju un tās padotības iestādēm, Iekšlietu ministriju un tās padotības iestādēm, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, kā arī vairākām pašvaldībām un komersantiem.
 
"Namejs 2023" laikā atsevišķās Rīgas centra ielās plānota Zemessardzes vienību klātbūtne. Iedzīvotāji tiek aicināti pret militārajām mācībām izturēties ar sapratni

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas