Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas nogalē uz ceļiem var veidoties apledojums

Saskaņā ar meteoroloģiskajām prognozēm gaidāmajā nedēļas nogalē gaisa temperatūra daudzviet Latvijā var noslīdēt zem nulles, līdz ar to uz autoceļiem iespējama apledojuma veidošanās, brīdina VAS Latvijas valsts ceļi_ (LVC).

Sākot ar nakti uz sestdienu, vietām Vidzemē un Latgalē gaidāms arī slapjš sniegs. Autovadītāji tiek aicināti mainīgajos laika apstākļos būt īpaši piesardzīgi, ieturēt lielāku distanci, neveikt straujus manevrus, kā arī izvēlieties braukšanas apstākļiem atbilstošu ātrumu.

Neraugoties uz rudenīgiem laika apstākļiem, vairākos valsts autoceļu posmos turpinās remontdarbi un autovadītājiem ir jārēķinās arī ar satiksmes ierobežojumiem un ilgāku ceļā pavadīto laiku. Patlaban visvairāk laika prasa izbraukt pārbūves darbu posmu uz reģionālā autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) posmā no Ventspils līdz Zirām. Tur ir izveidoti desmit luksoforu posmi, un, lai tos izbrauktu, nepieciešama pusotra stunda.

Turpinās remontdarbi arī uz Jūrmalas šosejas, kur autovadītāji tiek aicināti remontdarbu zonā nepārsniegt atļauto braukšanas ātrumu. Rīta un vakara stundās, kā arī brīvdienās satiksme Jūrmalas šosejas un Rīgas apvedceļa krustojumā var būt palēnināta.

Būvdarbi turpinās arī Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei un citviet Latvijā. Aktuālā informācija par visiem satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555, kā arī LVC interneta mājaslapā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas