Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nemiro pametīs ekonomikas ministra amatu

Ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV), kuram anulēta pielaide valsts noslēpumam, pametīs amatu, aģentūrai LETA apliecināja pats politiķis.

Nemiro gan vēl nezinot, kurš varētu kļūt par nākamo ekonomikas ministru, jo par to vēl nav lēmusi politiķa pārstāvētā partija KPV LV.

Nemiro turpinās darbu Saeimā kā deputāts.

Kā ziņots, partijai KPV LV ir pieci kandidāti uz ekonomikas ministra amatu, pirmdien intervijā TV3 raidījumam 900 sekundes sacīja Nemiro. "Pagaidām mums ir apmēram pieci kandidāti, kuri būtu gatavi pārņemt darbu," teica Nemiro, visu kandidātu vārdus neatklājot, jo nav vēl saņemta viņu piekrišana ieņemt attiecīgo amatu. Tajā pašā laikā Nemiro atzina, ka starp minētajiem pieciem kandidātiem ir Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Jānis Vitenbergs (KPV LV). 

Jau vēstīts, ka KPV LV pārstāvji pirmdien pārrunās izveidojušos situāciju saistībā ar Krišjāņa Kariņa (JV) aicinājumu partijai virzīt jaunu ekonomikas ministra amata kandidātu.

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) ir lēmis anulēt Nemiro pielaidi darbam ar valsts noslēpumu, līdz ar to Kariņš ir aicinājis KPV LV izvirzīt jaunu ministra amata kandidātu.

Nemiro par ekonomikas ministru kļuva pērnā gada 23.janvārī, kad Saeima apstiprināja Kariņa izveidoto valdību.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Persona, kas nav uzticama, lai pildītu likumus, tiek tomēr atzīta par pietiekoši uzticamu, lai ražotu likumus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jans Cimbaļenko
J
Vai Nemiro kā saeima sdeputāts saņems pielaidi valsts noslēpumam.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas