Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pagājušā nedēļā Latvijā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas vidējās cenas sasniegušas vēsturiski augstāko līmeni

Pagājušā nedēļā 95.markas benzīna vidējā cena pieauga par 4,9%, bet dīzeļdegvielas cena pieauga par 5%, abām sasniedzot vēsturiski augstāko līmeni, liecina Eiropas Komisijas (EK) apkopotie dati.

EK ik nedēļu apkopo dalībvalstu datus par vidējām degvielas cenām. 

Šonedēļ publiskotā EK informācija par iepriekšējo nedēļu liecina, ka Latvijā litrs 95.markas benzīna nedēļā no 31.maija līdz 6.jūnijam maksāja vidēji 2,039 eiro par litru, nedēļu iepriekš vidējā 95.markas benzīna cena bija 1,944 eiro par litru, bet vēl pirms nedēļās - 1,918 eiro par litru. 
 
Savukārt vidējā dīzeļdegvielas cena pagājušajā nedēļā bija 1,943 eiro par litru. Nedēļu iepriekš vidējā dīzeļdegvielas cena sasniedza 1,850 eiro par litru, bet vēl nedēļu iepriekš - 1,879 eiro par litru.
 
Iepriekšējo reizi 95.markas benzīnam vidējās cenas rekords tika sasniegts šogad nedēļā no 24. līdz 30.maijam, kad 95.markas benzīna vidējā cena bija 1,944 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas rekords iepriekšējo reizi tika sasniegts nedēļā no 3. līdz 9.maijam, kad tā maksāja 1,90 eiro par litru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas