Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

papildināts (16:25) - Noziedzīgs nodarījums pret suni nav izdarīts; suns pa logu izlecis pats

Pagājušajā sestdienā, 29. augustā, Rīgā pēc palīdzības pie Valsts policijas (VP) Speciālo objektu apsardzes pārvaldes darbiniekiem, kuri tobrīd patrulēja pilsētas centrā, vērsās iedzīvotāji. Viņi apgalvoja, ka Alberta ielā pa logu esot izmests suns, kas uzkritis uz kādas automašīnas jumta, tomēr pēc tālākas izmeklēšanas atklājies, ka suns pa logu izlecis pats.

VP darbinieki notikuma vietā atrada savainotu suni, kas, iespējams, tika izmests pa mājas logu. Uz notikuma vietu tika izsaukti Brasas iecirkņa policisti un savainoto suņu meiteni nogādāja Dr. Beinerta klīnikā veselības pārbaudei, pēc kā suns nogādāts Rīgas dzīvnieku patversmē Ulubele.

Veicot notikušā tālāko pārbaudi, policija konstatējusi, ka notikušais ir nelaimes gadījums un šobrīd nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu pret dzīvnieku. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka suns uz kādu laiku bija atstāts viens pats dzīvoklī, un šajā laikā iekļuvis istabā, kurā bija atvērts logs, pa kuru dzīvnieks izleca.

Kā policijai atzina Dr.Beinerta klīnikas pārstāve, iespējamais negadījuma iemesls varētu būt tas, ka ģimene, kurai pieder suns, ir nesen nomainījusi dzīvesvietu un suns ar to vēl nav apradis, tādēļ centies izkļūt no telpām. Sunim ir veikta operācija un dzīvnieks šobrīd jūtas labi. Ir zināms, ka suņa saimnieki par suni rūpējas un sadarbojas ar klīniku suņa atveseļošanās procesā.

(ziņa papildināta ar 3., 4. rindkopu, precizēts virsraksts) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas