Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Par Delnas direktori oficiāli kļūst Liene Gātere

Biedrības Sabiedrība par atklātību - Delna padome vienbalsīgi iecēlusi Lieni Gāteri biedrības direktores amatā. Lēmums stājies spēkā jau pirmdien, 11. jūnijā, portālu Diena.lv informēja biedrībā.

Gātere pievienojās Delnas komandai 2016. gada 2. maijā kā direktora vietniece un 2017. gada 1. oktobrī kļuva par direktora pienākumu izpildītāju. Pirms tam viņa jau vairāk nekā septiņus gadus ir veidojusi karjeru pilsoniskās sabiedrības nozarē - četrus gadus kā projektu vadītāja un interešu aizstāvības koordinatore biedrībā Centrs Marta, 2011. gadā piedalījās Delnas pretkorupcijas un pētnieciskās žurnālistikas projektos, kopš 2013. gada organizējusi politiskas diskusijas PolitiCafe ietvaros. Gātere ieguvusi maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē.

Paziņojumā medijiem norādīts, ka "Gātere ir veiksmīgi ieaugusi Delnas direktores amatā, izrādījusi nenoliedzamu gribu un spējas ne tikai vadīt Delnu, bet arī to publiski pārstāvēt, aktīvi iesaistīties tās ikdienas darbā, ar stingru aci pārraudzīt aktuālos projektus un enerģiski īstenot jaunus. Viņas vadībā strādā saliedēta Delnas komanda: Jānis Veide, Roberts Matulis, Ieva Strazdiņa un Antonio Greko no Sicīlijas. Liene Gātere ir nemitīga cīnītāja par Delnas mērķiem un vērtībām, kā arī par NVO interesēm vispār."

Sabiedrība par atklātību – Delna dibināta 1998. gadā kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International Latvijas nodaļa. Delna ir sabiedriskā labuma biedrība, kas veic tiesību "sargsuņa" un trauksmes cēlēja lomu un iestājas par atklātu, taisnīgu un demokrātisku sabiedrību, kas ir brīva no korupcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas