Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Par Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētāju iecelts Imants Bergs

No šī gada 1. februāra par Biznesa augstskolas Turība valdes priekšsēdētāju ir iecelts līdzšinējais valdes loceklis un studiju attīstības un starptautiskās sadarbības prorektors Imants Bergs, kurš savas zināšanas, darbu un idejas Turības attīstības labā ieguldījis jau 25 gadus.

Pieņemot šo jauno izaicinājumu, kas dod iespēju jaunu mērķu izvirzīšanai un rezultātu sasniegšanai, jaunā valdes priekšsēdētāja pienākumu loks būs ļoti plašs un izaicinājumiem pilns, jo aptver gan augstskolas akadēmiskos procesus, gan infrastruktūras uzturēšanu un attīstīšanu,  kā arī augstskolas mārketinga politikas veidošanu.

I. Bergs, runājot par prioritātēm un mērķiem, atzīst, ka galveno uzsvaru viņš savā darbā liks uz studiju un vides kvalitātes uzlabošanu, veidojot jaunajām sabiedrības reālijām atbilstošus piedāvājumus studentiem kā studiju procesā, tā studiju vidē. Tāpat viņš noteikti pievērsīs uzmanību studiju un pārvaldības vides plašākai digitalizācijai.

Sadarbojoties un saņemot atbalstu no līdzšinējā valdes priekšsēdētāja,  I. Bergs pakāpeniski, jau vairāk kā gada laikā, ir iedziļinājies un veiksmīgi pārņēmis augstskolas attīstības, īpašuma uzturēšanas un saimnieciskos jautājumus, kas ir valdes priekšsēdētāja kompetencē. Viņš vēl šobrīd turpinās pildīt arī studiju attīstības un starptautiskās sadarbības prorektora amata pienākumus. I. Berga  karjeras ceļš Turībā aizsākās pirms 25 gadiem no akadēmiskā spēka Juridiskajā fakultātē līdz prorektora amatam, kura kompetencē bija augstskolas attīstības un starptautiskās sadarbības, kā arī īpašuma uzturēšanas un saimnieciskie jautājumi.

“Turība ar saviem darbiem un cilvēkresursiem ir sevi apliecinājusi kā nozīmīgs spēlētājs un viedokļu līderis ne tikai augstākās izglītības nozarē, bet arī tautsaimniecībā kopumā. Stiprinot un attīstot Turību kā lietišķo zinātņu universitāti un vietu, kur tiek radīti nākamie darba devēji, kur dzimst un tiek atbalstītas jaunas inovatīvas un ilgtspējīgas biznesa idejas, arī turpmāk mūsu augstskolas komanda balstīsies uz trīs galvenajām pamatvērtībām, kas caurvij visu mūsu darbu – un tās ir  uzņēmība, kompetence un brīvība,” atzīst I. Bergs.

Šogad Turībai aprit 30. gadu kopš tās dibināšanas, un nākotnē I.Bergs  augstskolu saredz kā daudznozaru biznesa holdingu, kurš piedāvā augsta līmeņa izglītību un tālāku atbalstu absolventiem gan ar finanšu investīcijām, gan darba iespējām holdinga ietvaros.

Savukārt līdzšinējais ilggadējais valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis turpmāk pildīs gan rektora,  gan augstskolas Attīstības padomes priekšsēdētāja pienākumus, sniedzot savas zināšanas un pieredzes artavu augstskolas stratēģiskajos un pārstāvniecības jautājumos.

Biznesa augstskola Turība ir lielākā privātā augstskola Baltijā, kura realizē 29 studiju programmas sešos studiju virzienos, pērn sasniedzot 17 000 absolventu skaitu.  Biznesa domāšanas principi ir ietverti katrā studiju programmā – no uzņēmējdarbības, komunikācijas, jurisprudences, organizāciju drošības līdz tūrismam, pasākuma producēšanas un informācijas tehnoloģijām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas