Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Par iesišanu skolniecei ar siksnu piemēro 70 eiro naudas sodu

Rīgas domes Administratīvās komisijas Bērnu lietu apakškomisija tēvam, kurš 47.vidusskolā iesita kādai skolniecei ar siksnu, lēmusi piemērot augstāko šai situācijā iespējamo sodu - naudas sodu 70 eiro apmērā.

Komisija ir nosūtījusi attiecīgo lēmumu pārkāpējam.

Kā ziņots, Rīgas domes Administratīvās komisijas Bērnu lietu apakškomisija vakar izskatīja Valsts policijas (VP) noformēto administratīvā pārkāpuma protokolu tēvam, kurš Rīgas 47.vidusskolā skolniecei iesita ar siksnu, un pieņēma lēmumu. Taču par lēmumu informēt pati komisija nevarēja, jo tas būtu prettiesiski.

Rīgas domes Administratīvās komisijas Bērnu lietu apakškomisijas priekšsēdētāja vietniece Kristīne Nusberga aģentūrai LETA sacīja, ka vienīgais, ko var apliecināt, ka komisija minētajā jautājumā vakar lēmumu pieņēmusi, taču tas nevar tikt izpausts, jo izskatītajā jautājumā iesaistīta nepilngadīga meitene.

VP noformējusi administratīvā pārkāpuma protokolu tēvam, kurš Rīgas 47.vidusskolā kādai skolniecei iesita ar siksnu. Tas noformēts pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa panta par fizisku un emocionālu vardarbību pret bērnu. Par šādu pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu līdz 70 eiro, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina.

Protokols tika nosūtīts izvērtēšanai Rīgas domes Administratīvajai komisijai, kuras kompetencē ir izskatīt un pieņemt lēmumus administratīvo pārkāpumu lietās, pamatojoties uz noformēto protokolu par izdarīto pārkāpumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas