Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pēc mākoņainām, siltām un vējainām brīvdienām gaidāma saule un sals

Līdz nākamās nedēļas sākumam Latvijā saglabāsies brāzmains dienvidaustrumu vējš, bet debesis skaidrosies un siltumu nomainīs sals, liecina sinoptiķu prognozes.

Šīs nedēļas nogalē būs pārsvarā apmākušās debesis, vietām - galvenokārt valsts austrumu daļā - smidzinās lietus. Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 11-16 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +1..+4 grādiem austrumu novados un +4..+7 grādiem pārējā Latvijā.

Svētdien un naktī uz pirmdienu no austrumiem debesis skaidrosies, un nākamās nedēļas sākumā visā valstī gaidāms sauss un saulains laiks. Gaisa temperatūra naktīs pazemināsies līdz -2..-7 grādiem, dažviet Vidzemē un Latgalē iespējams desmit grādu sals. Gaisa mitrums būs zems, tādēļ uz ceļiem nav gaidāma apledojuma veidošanās.

Atbilstoši pašreizējām prognozēm nākamās nedēļas otrajā pusē palielināsies mākoņu daudzums, iespējami nokrišņi un gaiss kļūs siltāks.

Jau ziņots, ka vairākās novērojumu stacijās Latgalē un Vidzemē novembra beigās iestājās meteoroloģiskā ziema. Iespējams, ka pirmdien, 7.decembrī, tā sāksies arī citviet valstī. Meteoroloģiskā ziema būs iestājusies, ja vismaz piecas diennaktis pēc kārtas vidējā gaisa temperatūra saglabāsies negatīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas