Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piedāvā iegādāties Danske Bank nekustamo īpašumu portfeli 1,5 miljonu eiro apmērā

Starptautiskais nekustamā īpašuma konsultāciju uzņēmums Newsec Latvijā piedāvā iegādāties Danske Bank nekustamo īpašumu portfeli, kas sastāv no 17 objektiem par kopumā teju 1,5 miljoniem eiro, aģentūru LETA informēja Newsec pārstāvji.

Tostarp zemākā pārdodamā objekta cena ir 7200 eiro, bet augstākā - 515 800 eiro.

Pārdodamo objektu portfeli veido desmit zemesgabali, seši dzīvojamie nami un viens komerciālo telpu objekts. Īpašumi atrodas astoņās Latvijas pašvaldībās. Visvairāk izsolē piedāvāto objektu atrodas Latvijas jūras piekrastē - Saulkrastos, Ragaciemā, Jūrmalas kūrortos un pašvaldībās, kas robežojas ar Rīgu.

Newsec valdes priekšsēdētājs Latvijā Ģirts Grīnbergs norādīja, ka Danske Bank pārdodamie īpašumi atrodas pievilcīgās vietās un tie ir labā stāvoklī. Dārgākais izsoles objekts ir dzīvojamais nams Bulduros, Dārzkopības ielā 14.

Tāpat Jūrmalā tiek pārdota dzīvojamā māja Rubeņu ielā 63 par 156 600 eiro un Ķemeru nacionālajam parkam kaimiņos esošais nams Ventspils šosejā 42 - par 29 400 eiro.

Saulkrastos un tā apkārtnē tiek pārdoti seši objekti, no kuriem viens dzīvojamais nams tiek pārdots par 150 000 eiro, kamēr piecu zemesgabalu cena ir no 7200 eiro līdz 52 000 eiro. Savukārt Ragaciemā un Zvejniekciemā tiek pārdoti zemesgabali par 40 000 eiro un par 25 900 eiro.

Garkalnes pašvaldībā tiek pārdots zemesgabals par 45 800 eiro. Mārupes pašvaldībā tiek pārdots zemesgabals par 120 000 eiro, bet Rīgas pilsētas ostas teritorijā tiek pārdots Tvaika ielā esošs zemesgabals par 14 100 eiro.

LETA jau vēstīja, ka Danske Bank paziņojusi par plāniem pārtraukt darbību Baltijas valstīs un Krievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas