Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Pirmās Čeku loterijas balvas izlozēs 11.augustā

Jau 11.augustā notiks pirmā Čeku loterijas izloze. Tās laikā tiks noskaidrots gan tas, kuri Čeku loterijas dalībnieki būs laimējuši naudas balvas, gan arī Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku sarūpētās papildu balvas, informē Valsts Ieņēmumu dienestā.

Jūlija izlozei dažādas balvas pieteikuši 14 uzņēmumi, augusta izlozei, kas notiks šī gada 11.septembrī - 15 uzņēmumi. Šobrīd aicinām uzņēmumus pieteikt savas balvas septembra izlozei, kas notiks šī gada 11.oktobrī.

"Liels paldies visiem Padziļinātās sadarbības programmas dalībniekiem, kuri jau pašā Čeku loterijas īstenošanas sākumā ir izrādījuši lielu interesi un atsaucību, nodrošinot loterijas dalībniekiem dažādas papildu balvas. Aicinām arī citus uzņēmumus izmantot šo lielisko iespēju un kļūt par daļu no projekta, kura mērķis ir sekmēt godīgu konkurenci un mazināt ēnu ekonomiku,” norāda VID vadītāja Ieva Jaunzeme. 

Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieki līdz pat 22.augustam vēl var pieteikt savas balvas septembra izlozei, kas notiks šī gada 11.oktobrī. Informācija par to, kā pieteikt savas balvas, pieejama VID tīmekļvietnes sadaļā  “Padziļinātās sadarbības programma”. Uzņēmumu un papildu balvu sarakstu var aplūkot Čeku loterijas tīmekļvietnē “Balvas”.

Atgādinām, ka Čeku loterijā var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma . Lai piedalītos Čeku loterijā un pretendētu uz dažāda apmēra naudas laimestiem, kā arī uz Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku – dažādu Latvijas uzņēmumu sarūpētajām papildu balvām, tīmekļa vietnē www.cekuloterija.lv ir jāreģistrē čeks, kvīts vai biļete par kopējo summu vismaz 5 eiro.

Loterijas uzvarētāji tiks paziņoti TV3 raidījuma Superbingo laikā, kā arī loterijas rezultāti tiks publicēti tīmekļvietnē www.cekuloterija.lv un www.latloto.lv. Tāpat mēneša balvu ieguvējiem un gada izlozei izvirzītajiem loterijas dalībniekiem tiks izsūtītas īsziņas uz reģistrācijas brīdī norādīto mobilā tālruņa numuru.

Šobrīd jūlija izlozei ir reģistrēti jau 1617003 attaisnojuma čeki un tos iespējams reģistrēt vēl līdz šī gada 5.augusta pusnaktij.

Čeku loterijas mērķis ir veicināt godīgu konkurenci un labprātīgu nodokļu saistību izpildi, mudinot pircējus pieprasīt čekus un kvītis par iegādātajām precēm un saņemtajiem pakalpojumiem, tādējādi veicinot kultūras maiņu sabiedrībā. Čeku loterija Latvijā notiek pirmo reizi, taču citur pasaulē ir visnotaļ izplatīta prakse, kas devusi pozitīvus rezultātus gan attiecībā uz sabiedrības rīcības maiņu, gan ieņēmumiem valsts budžetā. To organizē VID, informatīvi atbalsta VAS Latvijas Loto.

Top komentāri

tā varētu saukties
t
Čekas loterija
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas