Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Policija lūdz palīdzēt ar informāciju Aizputes novadā notikušās apšaudes lietā

Izmeklējot slepkavības mēģinājumu Aizputes novadā, Valsts policija aicina atsaukties personas, kuras laika posmā no 28. septembra līdz 30. septembrim braukušas pa autoceļu PS111 (Kalvene – Aizpute).

Svarīgi policijai sniegt visu informāciju, piemēram, par šajā posmā uz ceļa vai ceļa malā manītām automašīnām, personām vai jebkādām citām niansēm, pat ja sākotnēji šī informācija nešķiet būtiska.

Īpaši aicināti atsaukties autovadītāji, kuri 30. septembrī laika posmā no plkst. 9. līdz plkst. 16.30 atradās Aizputes novada Lažas pagastā vai arī brauca pa jau minēto autoceļu.

Šīs personas aicinātas arī pārskatīt videoreģistratora ierakstus, un it īpaši, ja pamana tajos ko aizdomīgu, sazināties ar policiju. Iespējams, Jūsu videoreģistrators var būt fiksējis autotransportu, cilvēkus vai situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai. Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 67014002 vai arī rakstot e-pastu uz [email protected]

Jau ziņots, ka pirmdien, 30. septembrī, ap plkst. 15.30 veselības uzlabošanas iestādes Vitality Academy teritorijā Aizputes novadā tika atklāta uguns uz automašīnā sēdošiem cilvēkiem. Visas trīs cietušās personas nogādātas slimnīcā. Policija pirmdien arī informēja, ka sašautie nav Latvijas pilsoņi.

Policija notikušajā saskata pasūtījuma slepkavības mēģinājuma pazīmes. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu vainu pastiprinošos apstākļos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas